Äärimmäisen kulunut sanonta, mutta pitää aika hyvin paikkaansa. Ainakin itse henkilökohtaiesti tähtään uuteen paljon parempaan vuoteen. Tästäkin selvittiin hengissä, en sitä sano, mutta paremminkin olisi saanut mennä.

Mistä sitten aloittaa, uusien kuosien stailaaminen? Lähteekö kaikki omasta itsestä, vai täytyykö ympäristön muuttua? Valitettavasti, ainoa asia mitä voi ominpäin muunnella, on se oma napa. Ympäristöä voi vaihtaa, muttei sitä yleensä pysty pahemmin kontrolloimaan, kuten ei kanssaeläjiäkään.

Olen aina miettinyt rakettien tarkoiusta. Tietysti ymmärrän pikkupoikien viehtymyksen jännittäviin sytytys operaatioihin, mutta saattaako taustalla olla muutakin. Itselleni tuli uuri äsken mieleen, että voisiko rakettien (ainakin useimpien) lennähtäminen taivaalle ja siellä räjähtäminen, olla symbolistista sille, kuinka menneen vuoden asiat räjäytetään taivaan tuuliin, jotta uutta mahtuisi tilalle. Kuka tietää.. ja jokaiselle raketit tuovat mieleen varmasti henkilökohtaisia mielikuvia.

Seuraava vuosi saisi totisesti tuoda muassaan muutakin kuin rakettien jäännöspaloja. Itse en aio raketteihin tuhlata senttiäkään, mutta toivon mukaan saan muilla keinoin hankittua lisätilaa tulevan vuoden uudistuksille.

Ei sen enenmpää tänä vuonna, ensi vuonna sitten lisää..

Kaikille hyvää uuttavuotta 2007!!!!